ÖOF 50 år

Inbjudan till ÖOF:s 50-årsfest!

Ölands ornitologiska förening hälsar samtliga medlemmar varmt välkomna till vår 50-årsfest den 22 oktober i Roy’s lada i norra Skärlöv! Klockan 18:30 är maten redo att serveras, så vi ser gärna att du är på plats mellan 17:30 och 18:00 för betalning och mingel. Observera att vi inte tar kort, utan det är främst swish och i undantagsfall kontanter som gäller. Adressen är Skärlöv 101 och föreningen kommer sätta upp skyltar för att ni enkelt ska hitta rätt.

På festen serveras förrätt, varmrätt i form av buffé, efterrätt samt kaffe och kaka. Se meny i separat ruta. Priset är 250 kr/person inkl. en valfri dryck. Vill man köpa ytterligare dricka så kommer det bl.a. finnas läsk, vatten, öl, cider och vin att köpa till en billig peng. Maten komponeras av Lilla caféet i Mellstaby.

Anmälan och ev. allergier sker senast 9oktober med sms till Joakim Granholmpå 0739-109185 alt. mejl till oof.calidris@gmail.com. Det finns möjlighet att ställa upp husvagn/husbil i anslutning till lokalen (dock platsutan el) för de som vill.

För ytterligare info och ev. ändringar, hållkoll på hemsidan och våra sociala medier i första halvan av oktober.

Varmt välkomna önskar styrelsen!

Kvällens meny:Förrätt: Pepparrotssoppa.Varmrätt (buffé): Bl.a. Grönsallad, oliver, foccaciabröd, tjälknöl, potatisgratäng, kycklingklubbor, rödbetsbiffar, picklad rödlök och pressgurka.Efterrätt: Hemlagad annanasfromage.