Skådarpub på Degerhamns Brukshotell torsdag 24/1

Mycket välkomna till årets första skådarpub!

Vi träffas för mingel och betalning av mat och dryck 18:00.
Cirka 18:30 serverar Brukshotellet:

Vildsvinsfilé med plommonchutney, enbärssås och hasselbackspotatis
eller
Örtbakad laxfilé med duchesstoppar och fetaostcreme
eller
Rödbetsbiffar med varm wok och gorgonzolasås
samt
Vaniljpannacotta med marinerad frukt

Detta kostar 180 kronor per person exklusive dryck.
Om du har speciella önskemål eller frågor gällande maten ber vi dig ringa 0485 66 00 76.

Douglas har vässat rimformen ännu en gång:

”På nytt är det dags att vässa sin blick,
och fylla de luckor från året som gick.

Det vore väl sjutton om inte vårt nya år,
ska utklassa -18, mer än vi förstår.

Med samlade krafter, och tips per mobil,
hastar vi snabbt åtskilliga mil,

och flämtande stönar:-  ”Den är väl kvar”?
och gläds över upptäckarens lugnande svar:

-”Jo visst. Den sitter ju där på en gren”.
Men ibland kan det bli:- ”Njaaa, den försvann bak en sten”.

Då gäller det bara att hålla sig kall.
Till sist är den där i alla fall.

Så gläds åt år -19:s ljuvliga kryss.
Det blir faktiskt fler, än du hade nyss.”

Anmälan helst senast måndag 21 januari med angivande av maträtt(er), kött eller fisk eller vegetariskt, till Bosse på epost bobird.carlsson@gmail.com eller sms 0702-563391.

Varmt välkomna önskar Ghia, Douglas och Bosse

Upprop!

Årets upplaga av Kroppkakeracet går av stapeln 9 februari. Du kan anmäla ditt lag senast 31 januari till denna mejladress: berra.breife@gmail.com så skickas tävlingsinfo så småningom ut via mejl.