Stenåsa Stugor & Camping

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Stenasa-Camping-logo.jpg

Stenåsa Stugor & Camping är en naturskön camping mitt i världsarvet på sydöstra Öland med naturlig strandlinje mot Östersjön. Vida sjömarker och öppet odlingslandskap omger denna lugna oas med en artrik flora och fauna inpå knutarna. Med sitt rika fågelliv så är vi under vår och höst en av Ölands bästa fågellokaler. Besök gärna vårt fågeltorn eller de stora strandängarna runt omkring campingen.

Vi är ett bra ställe att utgå ifrån för att utforska södra Ölands världsarv, gå en tur på alvaret eller åka på konstrunda och skördefest. Här finns 12 stugor varav 10 med egen dusch och toalett, och 2 campingstugor. Stugorna har bäddar från 2 till 6 personer. Våra 2-bäddstugor är nybyggda under 2023.

Det finns 80 elplatser, varav 16 är ställplatser för husbil, samt 20 platser utan el. Vi har servicehus med toaletter, dusch, kök och tvättmaskin. Fritt Wi-Fi via fiber finns i vårt ”Stora servicehus”. Tillgång till Wi-Fi ute på campingområdet och i stugorna finns att hyra via Telia.

Säsongen 2024 har vi öppet mellan den 12 april till den 20 oktober. Under sommarens högsäsong (17/6 t.o.m 11/8) finns det café och butik öppet dagligen.

Bokning görs enklast på vår hemsida eller via telefon/e-post:
Web: www.stenasa.com
Telefon: 0485 440 78
E-post: info@stenasa.com
Besöksadress:
Stenåsa Stugor & Camping
Slagerstad 301
386 62 Mörbylånga

Hjärtligt välkomna till Stenåsa Stugor & Camping – ditt boende i världsarvet!
Kenta och Annicka med personal

Tillbaka till Logiguiden