Nattkvist Svalgården

Välkommen till byn Kvinnsgröta på sydöstra Öland. Hos oss kan Du bo i ett nyrenoverat spannmålsmagasin med två separata flyglar (en i väster och en i öster).

I varje flygel finns två dubbelrum med gemensamt kök, dusch, toalett och vardagsrum. Kök och vardagsrum liggerpå resp. ovanvåning med utsikt över världsarvets olika landskap.

Köken är fullrustade med spis, ugn, kyl- och frys, mikro, diskmaskin och allt Du behöver för att laga mat och äta. Och kaffebryggare, förstås. Barnstolar och spjälsängar finns att tillgå.

I vardagsrummen finns TV, radio och bredband för den som orkar hålla sig vaken om kvällarna. OBS! Gillar Du att titta på TV och äger ett Boxer-kort så kan Du ta med det och nyttja det i befintlig digitalbox. (Vill du i stället ha tips om lämpliga fågellokaler, senaste nytt på fågelfronten eller att få hjälp med att hitta blåstjärten, kontaktar du undertecknad).

Mellan lägenheterna finns en gemensam tvättstuga.

Priser: runt 230:-/per bädd och natt beroende på säsong (billigast under fågelperioderna) hur länge Du hyr samt på om Du vill ha enkelrum eller hela lägenheten för dig själv. Detaljerade prisuppgifter hittar Du på hemsidan.

Avstånd: Alvaret (1 min), Eketorps borg (6 min), Ottenby fågelstation (15 min), Gräsgårds hamn (5 min), Sebybadet (6 min) eller Västerstadsviken (17 min).

VÄLKOMNA!
önskar Gösta och Annigun

tel: 070-5585970
email: info@svalgarden.se
web: www.svalgarden.se

Tillbaka till Logiguiden