FILMVISNING MED INGEMAR LIND FREDAG 20 OKTOBER

När höstmörkret har lagt sig bjuder vi in till vår årliga filmvisning med den välkända naturfilmaren och fotografen Ingemar Lind. Varmt välkomna till Strömstedssalen på Ölands folkhögskola fredag den 20 oktober kl. 18:00.

Fri entré oavsett om du är medlem eller inte (även om vi såklart gärna ser att du blir medlem)

I år är det följande tema:

Mitt stora äventyr började i hemmamarkerna tillsammans med vildmarksfågeln, tranan. Att det med tiden skulle bli det största av alla mina äventyr visste jag inte då, men eftersom tranan alltid legat i topp vad gäller vildmarksupplevelser kom det ändock inte att bli helt överraskande. Välkommen att höra om naturfilmaren Ingemar Linds största äventyr!Ingemar Lind är naturfilmaren som kommer naturen in på livet. Tre ledstjärnor har varit hans motto under alla filmprojekt, nämligen Hänsyn, Respekt och Ödmjukhet och dessa har gjort att han kommit både djur och fåglar, ja även människor mycket nära. Tack vare en stor portion tålamod, artkunskap, och tur, inte minst det sistnämnda, gjordes filmen Mitt stora äventyr möjlig. Det blev inte bara mitt stora äventyr, det blev mitt största äventyr. Jag fick vara med om det omöjliga!