Årsmöte och skådarpub

Nedan finner ni information till årsmötet och skådarpuben den 16:e september. OBS! Även anmälan behöver göras till årsmötet då vi har fått till oss att vi max får vara 50 personer. Denna anmälan görs enklast med sms till Joakim Granholm (0739-109185).

Hej alla Ölandsskådare!

ÖOF årsmöte torsdag 16 september 2021

På torsdag 16 september är det dags för Ölands Ornitologiska Förenings årsmöte på Allégården i Kastlösa.

Tidsplan:

(Styrelsen har förberedande möte 17:00 – 18:00)

18:00 träffas vi årsmötesdeltagare, OBS max 50 personer, för mingel och betalning av mat och dryck.

18:30 börjar årsmötet som beräknas hålla på i en timme. Du som vill vara med bara på årsmötet kan alltså komma nu och behöver inte anmäla dig.

19:30 serveras middag som förbokas i anmälan. Då serveras helstekt kotlettrad, med rosmarinrostad potatis och mustig sås eller vegetariskt alternativ fylld zucchini samt bröd och sallad. Till efterrätt äppelkaka  med vaniljsås.

Du som har frågor om maten ombeds kontakta Allégården direkt på 0485-421 75

Pris för detta exklusive dryck är 185 kr.

20:30 Stefan Oscarsson/N skådare och fågelfotograf, visar och berättar till ett urval bilder om den vita frun. Den art vi kanske helst vill se på Öland.

Nils-Åke Brännman muntrar upp oss med en liten dikt:

Efter kräftrace-lekenDags att återgå till verklighetenVi samlas i KastlösaFör att tillsammans lösaKlubbens framtida meningMed vår anrika föreningNär vi tagit vårt sista beslutÄr det dags att rusa utNi som kommit för matenKan äntligen kasta er över fatenOch sedan när styrelsen plockat ihop rubb å stubbså är det tid att njuta av minglet på årets första pub

Anmälan till middagen, inklusive önskad rätt, önskar Bosse Carlsson senast måndag 13 september via epost bobird.carlsson@gmail.com eller sms 0702563391.

Varmt välkomna önskar

Ghia och Bosse